FOTO. Un cal a căzut într-o groapă plină cu apă, săpată în mijlocul drumului. Ce spune primarul

14-12-2020 07:26


Cal cazut in groapa

Imagini îngrozitoare au fost surprinse pe o stradă neasfaltată din comuna Bragadiru, Teleorman. Un cal înhămat la o căruță a căzut într-o groapă adâncă, săpată în mijlocul drumului.

Din fericire, calul nu a fost rănit și a fost scos din groapa plină cu apă de pompieri, spun sindicaliștii Europol. 

Fotografiile au fost postate pe Facebook de Cezar Cristian Fanaru, care a publicat și o reacție al primarului din Bragadiru, Cristian Chisac.

Acesta spune că pe strada respectivă aveau loc lucrări la rețelele de apă și canalizare, iar zona respectivă era închisă. Însă un bărbat a îndepărtat banda de avertizare și a intrat cu căruța în zona interzisă.

"Nefericitul accident s-a petrecut pe data de 03 decembrie 2020. În acea zonă a avut loc o avarie la rețeaua de alimentare cu apă și tot în acea zonă, cu o săptămână în urma s-a montat conductă de canalizare. Am luat măsura închiderii perimetrului cu bandă de avertizare pe cele trei căi de acces, însă un bătrân de 84 de ani a dat banda într-o parte și a întrat în zona interzisă. S-a intervenit rapid, atat bătrânul cat si animalul au ieșit nevătămați din acea situatie. Asta, pentru o corecta informare a situației”, a transmis primarul.

Nu este însă primul incident de acest gen petrecut în Bragadiru. Tot la finalul acestei săptămâni, o mașină a rămas blocată după ce strada s-a surpat.

 

Sursa: StirilePROTV

Tags: cal, bragadiru,


VIDEO PROTVPLUS.RO