Vizita a lui Mike Tyson in Parlamentul Romaniei. Cum l-a sabotat Tariceanu si reactia boxerului cand a vazut Casa Poporului

Dată publicare: 05-10-2016 15:07
Dată actualizare: 08-10-2016 07:05


Vizita oficiala neobisnuita miercuri, la Palatul Parlamentului.

Fostul pugilist american Mike Tyson a vizitat miercuri Palatul Parlamentului. El a intrat pe la Senat si s-a indreptat, insotit de numeroase forte de ordine, spre sala de plen. Tyson nu a putut sa vada insa sala de plen a Senatului, aceasta fiind incuiata. Senatorii isi incheiasera sedinta cu aproximativ 15 minute inainte, presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, nefiind de acord cu vizita. Ca urmare, sedinta de plen a fost terminata mai devreme iar vizitatorii au gasit sale incuiata si cu luminile stinse.

"Este o cladire impresionanta!", a fost reactia fostului boxer atunci cand a intrat in Casa Poporului.

Fostul pugilist a vizitat sala de plen a Camerei Deputatilor, a coborat la nivelul P si a intrat in sala "Nicolae Titulescu". Potrivit sport.ro, luptatorul Valentin Bordianu, a carui porecla de ring este Pistolarul, a fost selectat sa fie bodyguard-ul personal al lui Mike Tyson in sejurul in Romania. De asemenea, Tyson a fost insotit de Nicolae Cristescu, fostul patron al Rapidului.

Printre cei care l-au intampinat s-au numarat senatorii Ben-Oni Ardelean si Ilie Nastase.

Intrebat ce parere are despre politica, Tyson a spus ca "politica este neplacuta" si ca doar invingatorul conteaza.

Conform unei declaratii facute marti de secretarul liberal al Senatului, Ben-Oni Ardelean, Mike Tyson era asteptat sa participe ca invitat la sedinta de plen a Senatului.

Presedintele acestui for, Calin Popescu-Tariceanu, a apreciat ca invitarea lui Tyson in plenul Senatului nu este o propunere onoranta pentru institutia Parlamentului, adaugand ca ii admira pe marii sportivi, dar ii prefera pe cei care in viata privata au avut un comportament ireprosabil


VIDEO PROTVPLUS.RO