Fosta sotie a lui Ioan Gyuri Pascu, audiata de procurori. A confirmat ca artistul a refuzat categoric internarea

Dată publicare: 05-10-2016 14:50
Dată actualizare: 08-10-2016 07:05


Fosta sotie a lui Ioan Gyuri Pascu, Daniela Marin, afost audiata miercuri de procurori, la sediul Politiei Capitalei, au precizat, surse din cadrul institutiei.

Audierea Danielei Marin face parte din ancheta declansata, lunea trecuta, in urma decesului lui Ioan Gyuri Pascu, la varsta de 55 de ani. In acest caz au fost deschise mai multe cercetari privind modul in care a intervenit ambulanta la locuinta actorului.

In fata anchetatorilor, fosta sotie le-a povestit ce s-a intamplat si a confirmat clar ca artistul a refuzat in mod categoric internarea, potrivit surselor apropiate de ancheta.

Ioan Gyuri Pascu nu mai avea incredere in sistemul medical. Era resemnat, cel putin mental, cu privire la ideea ca mai poate fi salvat

Citeste si: Gyuri Pascu ar fi frecventat un cult care se opune medicinei moderne

O ancheta interna a fost declansata la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov. Ulterior, Comisia de disciplina a SABIF a audiat medicul implicat in cazul Gyuri Pascu, a solicitat Comitetului Director sanctionarea lui si si-a declinat competenta in ceea ce priveste acuzatia de malpraxis.

Personalul medical al ambulantei a fost audiat luni de procurori.

Mai multe documente de la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov si SMURD in cazul mortii actorului Ioan Gyuri Pascu au fost deja preluate de specialistii Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB.

Si Colegiul Medicilor Bucuresti a anuntat ca s-a autosesizat in cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu.

Totodata, o echipa formata din reprezentanti ai Corpului de control al Ministerului Sanatatii si de la Departamentul pentru Situatii de Urgenta s-a deplasat, miercurea trecuta, la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, pentru a verifica informatiile cu privire la interventia care a avut loc la artistul Ioan Gyuri Pascu

 


VIDEO PROTVPLUS.RO