Dragoste cu sila, telenovela moldoveneasca la Primaria Iasi. Fosta iubita a lui Nichita: "M-a amenintat ca ma va distruge"

×
Codul embed a fost copiat

Dezvaluiri incendiare la Iasi, facute de Adina Samson, fosta iubita a primarului, acuzat de procurorii DNA ca se folosea de politia locala ca de propriul serviciu de informatii.

Tanara de 33 de ani, sefa unui serviciu din primarie, sustine ca Gheorghe Nichita ar fi agresat-o fizic si ca ar fi amenintat-o cu violul si chiar cu moartea. Nu numai ca o supraveghea cu ajutorul politistilor locali, dar, spune fosta iubita, ar fi pus si interlopi pe urmele ei.  Totul pentru ca ea a refuzat sa se marite cu el si, dupa ce conflictul a escaladat, a rupt relatia amoroasa, in toamna anului trecut. Primarul a venit marti la munca, dar nu a comentat declaratiile tinerei.

Adina Samson, fosta iubita a primarului: "In luna septembrie am comunicat domnului primar ca vreau sa inchei aceasta relatie sub toate aspectele, timp de doua luni de zile acesta m-a urmarit, m-a hartuit, m-a amenintat intr-o seara cand ma intorceam acasa cu sora mea. A trimis un borfas in fata blocului sa ma ameninte cu moartea. De ziua lui, de Sf. Gheorghe, m-a ameninta ca ma distruge si ca acesta va fi singurul lui scop in viata."

Adina Samson, fosta iubita a primarului: "Gelozie si faptul ca nu am vrut sa ii accept cererea in casatorie. M-a cerut de nenumarate ori. Cu asemenea persoana cum sa te casatoresti. M-a cerut ultima oara dupa episodul de la mall, i-am spus ca o sa ne vedem la tribunal si mi-a trimis mesaj ca nu ca o sa ne vedem la starea civila. De ziua lui, de Sf Gheorghe, m-a amenintat ca ma distruge si ca acesta va fi singurul lui scop in viata.”

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului: "In acest moment e normal sa nu fac niciun fel de declaratii. Stiu ca sunt multe intrebari, stiu ca sunt multe lucruri de spus o sa vina momentul cand o sa spun tot ce e de spus,nu sunt un robot, nu sunt niciun puritan."

Citește și
victor ponta
Ponta, despre cazul primarului din Iasi: "Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat preventiv"
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

Adina Samson a mai povestit ca in luna septembrie i-a spus primarului ca vrea sa incheie orice relatie cu el. O luna mai tarziu femeia a facut o plangere la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi in care a reclamat ca este urmarita, ca a fost amenintata cu violul si chiar cu moartea. In noiembrie anul trecut, tanara si-a retras plangerea la insistelele primarului si a celor din anturaj dar si pentru ca, sustine ea, nu s-a luat nicio masura in acest caz.

Fosta iubita a mai spus ca accesele de furie ale primarului erau cauzate de refuzul ei de a se casatori cu el. Tanara sustine ca are mai multe inregistrari audio in care primarul recunoaste ca l-ar fi trimis pe seful politiei locale sa o urmareasca si o ameninta. Nichita este cercetat sub control judiciar de abuz in serviciu, alaturi de seful politiei locale, Liviu Hliboceanu si Stefan Avarvarei, subalternul sau.

A apelat la psiholog, pentru ca pasiunea pentru iubita lui depasea limitele normalului

Primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a recunoscut in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti ca este extrem de gelos, iar pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru Adina Samson iese din limitele normalului, motiv pentru care a apelat si la sprijinul unui psiholog, relateaza Agerpres.

Detalii despre acest caz apar in motivarea deciziei judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, care au respins pe 1 mai propunerea procurorilor DNA de arestare preventiva a primarului din Iasi. In fata judecatorilor de la Tribunal, Gheorghe Nichita a sustinut ca iubita lui, Adina Samson, sufera de o boala autoimuna, iar el a facut tot ce este posibil pentru a-i reda acesteia starea de sanatate, inclusiv la unitati medicale din Germania.

Primarul a aratat ca, in anul 2014, in timp ce se afla intr-o tabara in judetul Hunedoara, a primit un telefon de la sora Adinei Samson, care i-a spus ca aceasta din urma se afla intr-o stare extrem de grava, motiv pentru care a trimis-o imediat pe sefa lui de cabinet pentru a o convinge sa mearga la spital.

Mai mult, Nichita a declarat ca Adina Samson a avut mai multe caderi psihice, fiind aproape de o tentativa de suicid. Primarul le-a mai spus judecatorilor ca a petrecut timp indelungat cu Adina Samson si ca "ii este extrem de greu sa accepte ideea despartirii, fiind extrem de gelos, constientizand insa ca este o diferenta de varsta de 25 de ani".

"Pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru martora Samson Adina Mihaela iese din limitele normalului, motiv pentru care a apelat si la sprijinul unui psiholog care este chiar decanul Facultatii de psihologie din Iasi. Nu crede ca trebuie sa fie arestat pentru o pasiune umana, pe care incearca sa o amelioreze si sa o vindece", le-a mai declarat primarul magistratilor, potrivit motivarii instantei.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Amanta spionata si primarul nu s-au intalnit luni la serviciu. Gheorghe Nichita si-a luat o zi de concediu dupa scandal
Amanta spionata si primarul nu s-au intalnit luni la serviciu. Gheorghe Nichita si-a luat o zi de concediu dupa scandal

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, nu a venit luni la serviciu si nu a facut nicio declaratie publica in scandalul in care este acuzat ca se folosea de Politia Locala pentru a-si spiona iubita.

Ponta, despre cazul primarului din Iasi:
Ponta, despre cazul primarului din Iasi: "Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat preventiv"

Premierul Victor Ponta spune ca se bucura ca primarul Gheorghe Nichita e in libertate, dar a reamintit ca, potrivit rezolutiei adoptate de Consiliul National al PSD, orice persoana acuzata de fapte de coruptie "are o anumita responsabilitate".

STENOGRAME. Ce pateau barbatii care o curtau pe amanta primarului Gheorghe Nichita.
STENOGRAME. Ce pateau barbatii care o curtau pe amanta primarului Gheorghe Nichita. "Ma intereseaza toata viata lui"

Primarul Gheorghe Nichita juca la intimidare. Ranit in orgoliu, dupa ce a fost parasit de amanta pentru care a divortat, acesta a ordonat, potrivit procurorilor, ca un potential curtezan al femeii sa fie alungat din oras.

Recomandări
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”

Sudul Libanului este vizat de „o acțiune ofensivă” pornită de Israel, miercuri, în paralele cu pregătirile pentru o operațiune terestră în Rafah.

Petre Roman, în fața procurorilor. Ia la cunoștință despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991
Petre Roman, în fața procurorilor. Ia la cunoștință despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP
Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP

Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.