Fost actor din Constanța, reținut după ce și-a atacat soția când ieșea de la biserică

Dată publicare: 20-01-2020 17:17
Dată actualizare: 20-01-2020 17:40


Un fost actor de la "Teatrul Fantasio" din Constanța este cercetat de procurori pentru că nu a respectat ordinul de restricţie obţinut de soţie, şi a atacat-o pe femeie pe stradă.

Ultimul scandal s-a petrecut în faţa unei biserici, imediat după slujba religioasă, iar victima a fost nevoită să apeleze la poliţişti pentru a scăpa de agresor.

Anchetatorii confirmă că bărbatul a încălcat de mai multe ori ordinul de restricţie şi este cercetat penal în trei dosare.

Fostul actor în vârstă de 49 de ani este în proces de divorţ cu soţia cu care are împreună cinci copii.

Femeia a fost obligată să ceară ajutorul poliţiştilor pentru a scăpa din mâinile lui, deşi bărbatul avea un ordin de restricţie emis pe numele său. Ultimul atac s-a petrecut în faţa unei biserici, când soţia individului ieşise de la slujbă.

Eugen Tănăsescu, purtător de cuvânt Arhiepiscopia Tomisului: „Am discutat cu părintele de la parohie şi am înţeles că fapta nu a avut loc în incinta Bisericii, undeva alăturea pe spaţiul public şi tot ce pot să vă spun este că ne surprinde faptul că până şi la Biserică venim cu astfel de gânduri."

În urma incidentului procurorii s-au autosesizat în acest caz și au deschis cel de-al treilea dosar penal pe numele bărbatului.

Veronica Jalba, purtător de cuvânt al Parchetul judecătoriei Constanța: „A fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de încălare a ordinului de protecţie. Între persoanele implicate au mai existat conflicte în urma cărora instanţa de judecată a emis până în prezent 3 ordine de protecţie. La parchetul de pe lângă județul Constanța au fost înregistrate până în prezent 3 dosare penale, având acest obiect."

Dan Cojocaru, fost coleg: „În ultimii ani, de fiecare dată când m-am întâlnit cu el, din nefericire l-am văzut mult prea apropiat de lumea aceasta a lui Bahus. Era un actor comic, era un prieten bun, nu l-am văzut niciodată cu ieşiri violente.”

Potrivit anchetatorilor, fostul actor vinde în prezent icoane pentru a supravieţui.

El nu a dorit să facă vreun comentariu în legătură cu dosarul penal deschis de procurorii din Constanța.


VIDEO PROTVPLUS.RO