Fiul lui Dorin Cocos, din tabloide direct la audieri la DNA. Ce explicatii a trebuit sa dea alaturi de mama sa in cazul Bica

Ultima actualizare: 30-01-2015 06:53

Alin Cocos si mama lui, fosta sotie a lui Dorin Cocos, au fost audiati la DNA, in calitate de martori. Cei doi au fost intrebati in legatura cu un teren pe care il aveau in proprietate si care a ajuns la Alina Bica, fostul procuror sef al DIICOT.

Nici unul dintre ei nu a vrut sa comenteze audierea de marti. Dosarul in care au dat declaratii,este cel al despagubirilor presupus ilegale, pe care statul le-a acordat unor persoane. In acest caz, au fost pusi sub acuzare toti membrii comisiei care acorda despagubiri celor care au revendicat diverse proprietati.

Alin Cocos si mama sa, fosta sotie a lui Dorin Cocos, au ajuns in aceasta dupa-amiaza la Directia Nationala Anticoruptie. Cei doi trebuie sa dea explicatii intr-un dosar in care omul de afaceri Dorin Cocos este suspectat de trafic de influenta.

Totul pleaca de la ancheta in care Alina Bica, procuror si fosta sefa a DIICOT, a fost arestata. Ea este acuzata ca a aprobat acordarea unei despagubiri uriase de 300 de milioane de lei unui cetatean care revendica un teren ce nu putea fi inapoiat in natura. Plata pentru incalcarea legii, sustin procurorii, ar fi fost o parcela in Snagov pe care Bica a primit-o gratis de la Olguta Chiriac, mama lui Alin Cocos si fosta sotie a lui Dorin Cocos.

"Exercitarea in mod necorespunzator a atributiilor de serviciu, urmata de primirea unui teren de catre Bica Alina Mihaela de la Cocos Dorin, Cocos Alin si Udrea Elena Gabriela contureaza elementele constitutive ale infractiunilor de dare de mita si luare de mita", sustin anchetatorii in referatul de urmarire penala.

Anchetatorii l-au chemat astazi pe Alin Cocos ca sa explice probabil cum a ajuns un teren de la mama lui la Alina Bica, fara ca aceasta din urma sa dea vreun leu.

Alin Cocos a fost in atentia publicului mai curand pentru aventurile sale amoroase decat pentru afacerile in care ar fi fost implicat.

CANCAN.ro l-a surprins in compania Ginei Pistol, atunci cand cei doi ar fi mers la Paris ca sa serbeze ziua de nastere a lui Alin.

Tanarul este un oaspete cunoscut al discotecilor si cluburilor de noapte, iar in 2010 ar fi fost implicat intr-un scandal cu fotbalistii Adrian Cristea si Alin Stoica. Totul ar fi plecat de la noua iubita a fiului lui Cocos, pe care unul dintre fotbalisti ar fi incercat sa o cucereasca. Alin Cocos a negat la vremea respectiva incidentul.

Acum insa, Alin Cocos are probleme mult mai serioase. El a fost audiat timp de 5 ore de procurori.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO