Fiul lui Marian Nistor a fost inmormantat, desi a murit in conditii necunoscute si autoritatile nu au fost anuntate de deces

Ultima actualizare: 30-01-2015 06:53

Fiul cantaretului si compozitorului Marian Nistor a fost inmormantat. Radu Nistor avea 47 de ani si a murit duminica dimineata, in apartamentul in care locuia impreuna cu mama sa.

Cauza sigura a decesului nu a fost facuta publica, iar familia nu a anuntat politia. La 47 de ani, Radu Nistor a plecat suparat pe tatal sau, indragitul solist al trupei Savoy. Radu Nistor a purtat ani de zile un razboi cu parintele sau.

Casnicia lui Marian Nistor cu Dorina Paraschivescu ar fi dus la racirea relatiilor dintre tata si fiu. Radu ii reprosa acestuia ca nu l-a sustinut, desi de copil a studiat muzica in speranta ca o sa-i calce pe urme.

Scandalul dintre cei doi a devenit public atunci cand Radu Nistor a marturisit ca tatal sau il ignora, iar cel din urma a declarat ca il reneaga.

Cel mai probabil, Radu Nistor a facut un atac cerebral care i-a fost fatal. In mod ciudat, familia nu a anuntat autoritatile in legatura cu acest deces, desi Radu Nistor nu ar fi suferit de o boala cronica.

Atunci cand o persoana relativ tanara moare in conditii neclare, este chemata politia care cere o autopsie. Apoi legistii lamuresc, fara nicun dubiu, cauza mortii. In cazul lui Radu Nistor lucrurile nu au stat asa. Barbatul a fost deja inmormantat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO