Finul lui Borcea, retinut. A "brevetat" furtul cu coduri de bare false

Dată publicare: 18-05-2011 18:41
Dată actualizare: 18-10-2012 17:19


Este un an tumultos pentru Cristi Borcea de la Dinamo. Intre doua avioane si cateva procese, ba de divort, ba pentru meciuri aranjate,
a aflat si ca finul sau este acuzat de furt calificat.

Tanarul de 19 ani a fost prins in timp ce scotea din doua hipermarketuri, centrale termice si camere de supraveghere pe care lipise coduri de bare false. Baiatul face parte dintr-o grupare.

Din imaginile suprinse de camere vedem cum Alexandru Ispas, finul lui Cristi Borcea intra in magazin. El ia de pe raft un sistem de supraveghere si merge linistit la casa. Plateste si in cateva momente dispare din cadru.

In realitate, lucrurile au stat cu totul altfel. Tanarul, impreuna cu prietenii, niste apropiati de-ai interlopului Sile Pietroi, au fotografiat din timp codurile de bare ale unor produse mult mai ieftine. Le-au scanat si le-au lipit pe marfa care ii interesa pe ei. In felul acesta din doua magazine mari au disparut 24 de camere si 25 de centrale termice. Aici au contribuit si casierele, desigur mana-n mana cu hotii.

Ignorau practic ce scaneaza, desi pe dispozitivele video erau puse preturile unui un joc pe calculator, iar pe cele termice, ale unui aparat de sudura.

Alexandru Ispas nu a vrut sa faca niciun cometariu. Anchetatorii spun ca partea lui a fost de 100 la fiecare obiect furat.

Actionarul de la Dinamo si nasul lui Alexandru Ispas nu a putut fi contactat ca sa comenteze faptul ca cel pe care l-a botezat risca sa faca 15 ani de puscarie, evident, daca va fi gasit vinovat.

Hot de coma. A furat 9 tablouri scumpe. Apoi a verificat cum merge ancheta
 


VIDEO PROTVPLUS.RO