Persoana careia Oana Zavoranu trebuie sa-i ceara scuze public. O semnatura a scapat-o de acuzatia de santaj

Ultima actualizare: 12-12-2014 06:57

Oana Zavoranu a scapat, marti, de dosarul penal in care era acuzata ca l-a santajat pe medicul estetician Marek Valcu.

Cantareata a semnat un acord in fata unui mediator prin care se obliga sa isi ceara scuze public pentru modul in care a actionat si sa dea o dezmintire prin care sa explice ca operatia la sani pe care a suferit-o a fost corecta medical. Insa, la iesirea din sectia de politie, Oana Zavoranu a tacut malc.

Prin vant si ploaie, Oana Zavoranu a iesit din sediul Sectiei 12 de Politie din Capitala cu ochelarii de soare la ochi. O sprijinea moral fostul iubit, Razvan Dumitrescu. Tocmai semnase in fata mediatorului un acord in care accepta sa isi ceara scuze public pentru actiunile indreptate impotriva medicului Marek Valcu. Semnatura a scapat-o de acuzatia de santaj.

"I s-a comunicat solutia dispusa in aceasta cauza, respectiv renuntarea la urmarire penala, avand in vedere acordul de mediere incheiat intre parti", a spus avocata Oanei, la iesire.

Oana Zavoranu trebuie sa respecte termenii acordului.

"Incepand de astazi, Oana Zavoranu nu mai are calitate de inculpat in acest dosar. Va trebui sa isi respecte obligatiile asumate prin acord. Principala sarcina este aceea de a spune adevarul si de a-si cere scuze public", a spus avocata lui Marek Valcu.

Conflictul dintre cei doi a izbucnit in primavara acestui an, cand Oana Zavoranu l-ar fi santajat pe medicul estetician Marek Valcu. Concret, artista i-ar fi cerut acestuia 10 mii de euro ca sa nu ii compromita imaginea, dupa ce i-ar fi efectuat mai multe operatii estetice ratate, in 2011.

Insa medicul sustine ca, in 3 ani, Oana nu si-a exprimat nemultumirea in legatura cu operatiile facute de el. Si s-a plans dupa ce a apelat la un alt chirurg.

"Toate problemele au aparut dupa ce ea s-a operat la alt doctor, deci acel doctor i-a insuflat, domne,denigreaza-l pe Marek ca sa ii iau eu lui pacientii, despre asta vorbim. Pana atunci nu ati auzit si nu a fost niciun fel de probleme", a spus Marek Valcu.

Fosta actrita de telenovele are la dispozitie noua luni in care trebuie sa se tina de cuvant: sa isi ceara scuze in trei emisiuni de televiziune diferite. Daca nu va face acest lucru, ea va fi nevoita sa ii plateasca medicului daune de o suta de mii de euro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO