''Numai de nu m-ar uita copilul". Drama a 2 parinti romani carora autoritatile britanice le-au luat baiatul dupa un RMN

Ultima actualizare: 12-12-2014 06:57

Un gand teribil nu-i mai da pace mamei lui Kasian, baietelul preluat saptamana trecuta de protectia copilului din Marea Britanie, sub suspiciunea ca parintii l-au lovit la cap.

Striviti de dorul lui si de acuzatile pe care le considera nedrepte, ai lui si-au angajat doua avocate. Vineri vor ajunge in fata unui judecator.

Magdalena Petraru si sotul ei Alexandru si-au putut revedea pentru doua ore baiatelul, la trei zile dupa ce le-a fost luat din brate, in spital. Asta dupa ce un RMN scosese in evidenta un cheag de sange deasupra creierului lui Kasian. Parintii l-au gasit pe baiat neingrijit si apatic.

Magdalena Petraru, mama lui Kasian: "Cand l-am vazut pe copil, nu era activ cum il stiam noi, era foarte obosit, probabil plansese o noapte intreaga, numai el stie. Avea unghiile mari, murdare, si palma era murdara, cand i-am deschis palma m-am speriat, pentru ca el duce manutele la gura".

Vineri, la prima infatisare in instanta, ar urma sa fie prezentat si un raport medical in legatura cu posibilele cauze ale hemoragiei craniene.

Parintii sunt convinsi ca explicatia tine de nasterea dificiala, copilul fiind scos cu forcepsul. Mama lui Kasian crede ca problema a devenit evidenta si i-a provocat crize acute de plans, cand baiatul a crescut si a inceput sa se miste mai mult.

Magdalena Petraru, mama lui Kasian: "Ma uit la filmuletul cu el, cat era de vesel si de activ. Cand m-am dus ieri se chinuia sa-si tina ochii deschisi. Strigam la el prima oara cand m-am dus, nici nu se uita la mine, dupa un timp s-a uitat. Poate ma si uita."

Magdalena si Alexandru vor putea sa isi vada baiatul miercuri si joi, la un centru de contact.

Magdalena Petraru, mama lui Kasian: "Adormim plangand, ne trezim plangand, vrem sa facem primul Craciun impreuna, numai la asta ma gandesc. Avem cumparat un costumas, "Primul nostru Craciun" - scrie pe el, nici nu stiu daca o sa apuce sa-l poarte".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO