Filosoful Mihai Șora, din nou în Piața Victoriei. Cum a fost primit de protestatari


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 11 August 2018 23:18
Categorie: Stiri actuale
Mihai Sora in Piata Victoriei

Filosoful Mihai Șora a participat, sâmbătă seara, la protestele din Piața Victoriei, unde zeci de mii de oameni au manifestat la o zi de la violențele dintre grupuri de protestatari și jandarmi.

Mihai Șora a fost prezent în Piața Victoriei, alături de soția sa, și vineri seara, când a fost întâmpinat cu aplauze de către cei prezenți în fața Guvernului.

Zeci de mii de persoane s-au adunat, sâmbătă seara, în Piața Victoriei și în alte orașe din țară, pentru a manifesta împotriva Guvernului Dăncilă și a coaliției PSD-ALDE.

Vineri, 50.000 de oameni au manifestat în Piața Victoriei din Capitală. Protestul a degenerat, astfel că în cursul serii au avut loc mai multe ciocniri violente între grupuri de protestatari, care au aruncat cu pietre și alte obiecte spre jandarmi, și forțele de ordine, care au folosit grenade, gaze lacrimogene și tunuri cu apă. Printre cele 440 de persoane care au primit îngrijiri medicale au fost și copii și femei, iar în jur de 65 au ajuns la spital. Totodată, procurorii militari au deschis dosar penal privind intervenţia jandarmilor în Piaţa Victoriei.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO