Șoferul care a amenințat cu pistolul bicicliștii s-a prezentat la poliție. Ce pedeapsă riscă

Ultima actualizare: 03-10-2019 20:16

Traficul infernal al capitalei României, unde peste un milion de maşini împart în fiecare zi străzile aglomerate cu mii de biciclişti şi motociclişti, duce la situaţii dramatice.

Supărat că nu poate depăşi mai repede un grup de biciclişti, un şofer le-a tăiat calea şi a ieşit din maşină, fluturând un pistol. Bicicliştii au sunat aşadar, la 112. Şoferul agresiv a urcat în final în maşină şi a demarat în trombă, trecând pe roşu. Dar poliţiştii l-au identificat rapid. Pistolarul a fost chemat la audieri şi poate ajunge la închisoare.

Imaginile au fost filmate pe o stradă intens circulată în sectorul 4 din Bucureşti, în apropierea Parcului Tineretului. Bărbatul înarmat ar fi fost deranjat de prezenţă în trafic a unui grup de 60 de biciclişti.

Bicicliştii l-au ajuns din urmă la primul semafor pe şoferul violent şi l-au mustrat pentru comportamentul său. Atunci şoferul a coborât cu pistolul. Speriaţi, oamenii au sunat la 112.

Poliţiştii l-au identificat pe şoferul agresiv. Este un bărbat de 45 de ani din Popeşti Leordeni, care în momentul în care a fost contactat de anchetatori a susţinut că se afla într-un alt oraş. A fost informat la rândul lui că trebuie să se prezinte de urgenţă la secţia de poliţie.

Pistolarul s-a prezentat în fata anchetatorilor fără pistol şi a susţinut iniţial că acesta ar fi de jucărie. Însă poliţiştii nu l-au crezut pe cuvânt şi l-au somat să îl prezinte. Aşa că şi-a rugat nişte apropiaţi să i-l aducă.

Poliţiştii îl cercetează pe agresor pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar pentru că a ameninţat oamenii cu un pistol, fie el şi de jucărie, riscă închisoarea sau o amendă. Bicicliştii ameninţaţi sunt aşteptaţi la secţia 14 poliţie să depună plângere.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO