Femeia calcata de tramvai, in Capitala, a murit la spital. Cum s-a petrecut accidentul tragic

Ultima actualizare: 16-07-2014 07:09

Intamplare socanta, petrecuta duminica seara, in Capitala. O femeie in varsta de 38 de ani a fost calcata de tramvai. Echipele de salvare au dus-o la spital, insa femeia a murit dupa cateva ore.

Duminica, femeia a fost lovita de tramvai, iar in urma impactului, a fost prinsa sub roti. Echipajele de interventie au avut nevoie de o ora pentru a o elibera.

O ambulanta a preluat-o si a dus-o in mare graba la Spitalul Universitar, unde a fost internata cu rani foarte grave

"S-a reusit scoaterea victimei de sub tramvai. Prezenta semne vitale, a fost intubata si transportata la Spitalul Universitar", au declarat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti.

Femeia de 38 de ani a fost calcata de un tramvai al liniei 27, la intersectia bulevardelor Marasesti si Dimitrie Cantemir. Potrivit ISU, picioarele femeii au fost prinse, practic, sub tramvai.

La locul accidentului s-au deplasat de urgenta un echipaj de prim ajutor, unul de descarcare si o unitate de terapie intensiva mobila. Victima a fost scoasa de sub vehicul cu ajutorul unor perne pneumatice. Imprejurarile in care femeia a ajuns sub tramvai vor fi stabilite de Politie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO