Femeie din Cluj batuta in autobuz pentru ca i-a spus unei pasagere sa nu se mai sprijine de ea: "Au sarit 5-6 pe mine"

Ultima actualizare: 14-05-2016 07:20

O femeie de 37 de ani din localitatea Floresti, judetul Cluj, a trecut prin momente groaznice chiar in autobuzul care o ducea la munca.

A facut imprudenta sa o roage pe o alta pasagera sa nu se mai sprijine de mana ei. Nervosi, cativa tineri care au asistat la discutie au sarit la bataie. In busculada creata, femeia s-a ales cu un picior luxat si o multime de vanatai. Agresorii au scapat cu fuga, iar politistii incearca sa-i identifice.

Ioana Pop se deplaseaza cu greu acum si isi aduce aminte cu groaza clipele teribile prin care a trecut in autobuz.
Povesteste ca la un moment dat a incercat sa o indeparteze pe o batranica ce se sprijinea de ea, iar de aici s-a iscat un scandal monstru.

Ioana Pop, victima: "I-am spus sa se ridice de pe mana mea, pentru ca sta pe mana mea si nu a reactionat in niciun fel. Atunci am impins-o de pe mana mea, dar nu am impins-o tare, ca nu avea unde sa se duca, ca sunt scaune acolo. O femeie mai tanara de langa ea, am inteles ca e fiica ei, a inceput sa ma agreseze verbal."

Femeia sustine ca fiica batranei era insotita de mai multi prieteni, care au sarit ca arsi si au batut-o crunt.

Ioana Pop, victima: "Inca un adolescent de langa ei imi lua degetele de pe bara si mi le rasucea. Ca sa imi forteze mana sa o iau de pe bara. Si dadea cu pumnii in mine, tot asa, ca sa ma forteze sa plec. Cred ca au fost vreo cinci-sase care au tabarat pe mine, ca sa iau mana de pe tricoul baiatului, ca sa ii dau drumul sa poata sa fuga."

Soferul autobuzului a sunat la 112, rastimp in care niciun alt calator nu a intervenit in ajutorul victimei.

Alin Uaida, Compania de Transport Public Cluj: "Soferul a intervenit intr-o statie intermediara si le-a solicitat sa le aplaneze conflictul. Evenimentul a degenerat intr-un conflict fizic."

Politistii clujeni au venit degeaba in statia de autobuz, pentru ca tinerii s-au facut imediat nevazuti. Victima le-a oferit cateva semnalmente, insa pana ala acesta ora agresorii nu au fost identificati.

Femeia a ajuns in final la Clinica de Ortopedie din Cluj, iar medicii au constatat ca are o luxatie la picior. Intrucat in masina nu sunt camere de supraveghere, politistii nu au prea multe indicii despre batausi.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO