Fanii Liverpool plănuiesc un gest emoționant pentru Cristiano Ronaldo după moartea fiului său

Ultima actualizare: 19-04-2022 15:05
cristiano ronaldo, georgina rodriguez
Getty

Fanii Liverpool plănuiesc să aplaude pentru 60 de secunde în minutul șapte al meciului de fotbal al echipei lor cu Manchester United, în semn de solidaritate cu Cristiano Ronaldo.

Gestul emoționant a fost planificat după ce fiul nou-născut al jucătorului de la United a murit.

Fotbalistul în vârstă de 37 de ani a publicat luni (18 aprilie) o declarație împreună cu partenera lui, Georgina Rodriguez.

Ronaldo și partnera sa, Georgina Rodriguez, urmau să aibă gemeni

Cuplul a confirmat vestea legată de moartea fiului lor, însă au confirmat nașterea unei fetițe, în contextul în care au anunțat în octombrie că vor avea gemeni.

Liverpool va juca cu Manchester United în această seară (19 aprilie), iar fanii Liverpool și-au exprimat dorința de a-l susține pe Cristiano Ronaldo chiar dacă face parte din echipa rivală.

Mai mulți fani au spus că vor aplauda în minutul șapte în semn de respect pentru Ronaldo și Rodriguez, conform Sport Bible.

Ce au spus fanii Liverpool despre tragedia jucătorului de la Manchester United

„Am citit că fanii Liverpool vor aplauda pentru a îl susține pe Ronaldo în minutul șapte al meciului de diseară, vă rog să îi spuneți oricui merge. Tragedia nu are culori,“ a scris o persoană într-o postare pe Twitter.

O alta a spus: „Rivalitatea dată la o parte. Viața este mult mai importantă decât rivalitatea din fotbal.“

O a treia a adăugat: „Arătați-le altor fani ce înseamnă adevărata compasiune. Rivalitățile nu înseamnă nimic în vremuri ca acestea.“

Câți copii au Ronaldo și Rodriguez

Ronaldo și Rodriguez s-au întâlnit în 2016, când fotbalistul juca la Real Madrid iar partenera sa lucra ca asistent de vânzări pentru Gucci.

Cuplul mai are o fiică împreună, pe nume Alana Martina. Rodriguez este și mamă vitregă pentru Cristiano Jr. și gemenii Eva și Mateo, născuți prin mamă-surogat în 2010 și, respectiv, 2017.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO