Explozie puternica intr-un bloc din Slobozia. 14 apartamente au fost distruse, iar un tanar e in stare grava la spital

Dată publicare: 29-04-2014 18:42
Dată actualizare: 02-05-2014 07:07


14 apartamente au fost distruse de o explozie produsa intr-un bloc din orasul Slobozia, judetul Ialomita. Un tanar de 35 de ani, aflat in garsoniera care a sarit in aer, a ajuns la spital cu arsuri grave.

In luna februarie, un incendiu a afectat 10 garsoniere din acelasi imobil.

Explozia s-a produs intr-o garsoniera de la etajul 1 al blocului. Cand s-a trezit, proprietarul, un tanar de 35 de ani, care locuieste singur, a aprins lumina inainte sa isi dea seama ca in casa mirosea a gaze.

Explozia s-a produs in apartament, iar suflul ei a fost atat de puternic incat toate locuintele de pe holul respectiv au fost avariate. Usile, multe dintre ele, au fost smulse din balamale, altele au fost pur si simplu strambate de suflul exploziei.

Tanarul de 35 de ani a suferit arsuri pe aproape toata suprafata corpului si a fost transferat in stare grava la o clinica din Capitala, unde medicii fac eforturi sa-l tina in viata.

Locatarii au inceput sa isi repare apartamentele distruse, iar pagubele sunt uriase. Oamenii spun ca sunt urmariti de ghinion, pentru ca in februarie un incendiu produs de la o lumanare uitata aprinsa a distrus 10 garsoniere de la ultimul etaj.

Cel mai probabil explozia a fost produsa de o acumulare de gaze. Ciudat este insa ca locuinta victimei nu era racordata la reteaua de gaze, iar butelia pe care o folosea era intacta.


VIDEO PROTVPLUS.RO