Explozie într-un bloc din Popești-Leordeni, duminică seară. Proprietarul unui apartament, rănit

Ultima actualizare: 27-07-2020 09:53

O explozie a zguduit, duminică seară, un bloc dintr-un complex rezidenţial situat în oraşul Popeşti-Leordeni, din sud-estul Capitalei.

O singură persoană a fost rănită - proprietarul apartamentului în care s-a produs deflagraţia.

Incidentul s-a petrecut la ora 21:30, într-un complex rezidențial aflat pe Drumul Fermei, din Popești-Leordeni.

Zainea Alexandru, ISU: „Am intervenit la un apartament unde a avut loc o explozie, neurmată de un incendiu. În urma exploziei a fost afectată o persoană. Această a fost transportată la Bagdasar Arseni. Am intervenit cu trei autospeiale de lucru cu apă și spumă. Toate persoanele au fost evacuate”.

După ce au fost evacuați locatarii blocului, angajații companiei de gaze au venit pentru a se asigura că instalația nu a fost avariată și că nu există scurgeri.

Deocamdată nu se știe exact ce anume a declanșat explozia, însă vecinii sunt de părere că totul s-ar fi petrecut din cauza proprietarului apartamentului.

Locatar: „A fost o explozie la un apartament la demisol. Un bărbat care intenționat a vrut să strângă gaze în apartament. În schimb, nu este grav rănit, a ieșit pe picioarele lui, a fost luat de ambulanță. Blocul este destul de deterioarat, ușile au fost mișcate din structura lor”.

Pe lângă apartamentul în care s-a produs explozia, alte cinci locuințe aflate la demisolul blocului au suferit avarii mai mari, iar ușile de la parterul imobilului sunt deformate.

Polițiștii din Ilfov anchetează cazul, în cadrul unui dosar penal, pentru distrugere din culpă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO