Explozie într-un bloc din Deva. O femeie de 86 de ani a suferit arsuri

Dată publicare: 11-02-2018 10:04
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


explozie deva

O explozie neurmată de incendiu a avut loc duminică dimineaţa la un bloc din municipiul Deva, iar în urma acesteia o femeie de 86 de ani a suferit răni de gradul întâi la nivelul feţei şi mâinilor, aceasta fiind transportată la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, pompierii militari au fost chemaţi să intervină pe strada Zarandului din Deva unde a avut loc explozia.

”Pompierii militari şi salvatorii Detaşamentului Deva intervin la o exlozie, neurmată de incendiu, produsă într-un apartament de pe strada Calea Zarandului. Echipajele, deplasate de urgenţă la locul producerii, au găsit în apartament o femeie în vârstă de 86 de ani ce prezenţă arsuri la nivelul mâinilor şi fetei. Femeia, conştientă şi cooperantă, a fost transportata la UPU Deva cu arsuri de gradul întâi pe membrele superioare şi faţă. Explozia minoră, ce a dislocat geamul balconului, nu a fost urmată de un incendiu”, transmite ISU Hunedoara, conform news.ro.

Experţi de la Inspectoratul de Stat în Construcţii verifică dacă şi în ce grad a fost afectată structura de rezistenţă a imobilului.

De asemenea, angajaţii companiei de gaz fac măsurători privind concentraţia gazelor şi spun că probabil explozia s-a produs ca urmare a acumulării gazului în locuinţă.

Sursa: News.ro

Tags: explozie, deva, bloc,


VIDEO PROTVPLUS.RO