"Hoţii de tutun". Doi bandiţi din Galaţi au reuşit doua jafuri în timp record

Dată publicare: 09-04-2019 13:36
Dată actualizare: 09-04-2019 14:00


Spargere cu repetiţie la un magazin dintr-un cartier rezidenţial din Galaţi. Camerele de supraveghere au filmat doi indivizi care poartă cagule şi mănuşi şi care nu au fost interesaţi să fure decât ţigările.

Acelaşi magazin a fost spart în urmă cu aproape o lună, cel mai probabil de aceiaşi hoţi, pentru că şi-au burduşit genţile, în aceasi mod, cu pachete de ţigări în valoare de două mii de lei.

"Hoţii de tutun", aşa cum au fost porecliţi cei doi bandiţi care au dat aceste spargeri, au intrat de fiecare dată prin forţarea uşii din termopan şi nu au lăsat niciun semn.

Amândoi au purtat cagule pe fete şi mănuşi în mâini, aşa că anchetatorii nu au găsit alte amprente decât cele ale vânzătoarelor.

De fiecare dată s-au mişcat foarte rapid: acum o lună spargerea a durat 40 de secunde, iar a doua oară două minute, pentru că au controbait şi după bani, dar nu au găsit decât nişte mărunţiş într-un sertar.

Revoltător este şi faptul că, deşi s-a declanşat şi alarma care produce un zgomot puternic, nimeni nu a reacţionat pentru a vedea măcar ce se întâmplă. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt calificat şi îi caută pe suspecţi.


VIDEO PROTVPLUS.RO