Elev de 12 ani căzut de la etaj, la Liceul de Arte din Târgovişte. O profesoară l-a găsit în stare critică


Ultimul update: Vineri 07 Decembrie 2018 11:01
Data publicarii: Joi 06 Decembrie 2018 20:17
Categorie: Stiri actuale

Un elev în vârstă de 12 ani, de la Liceul de Arte ”Bălaşa Doamna” din Târgoviște, este în stare critică după ce a căzut în gol de la etajul doi al clădirii.

Se pare că băiatul s-ar fi împiedicat în timp ce cobora scările. A alunecat și s-a prăbușit în gol, în spațiul dintre balustradă și peretele de sticlă al clădirii.

Într-un final a fost găsit de o profesoară, iar aceasta a sunat la 112 după ajutor. În tot acest timp, colegii și profesorii săi se aflau la un concert în amfiteatru, iar printre ei era și mama elevului, profesoară de pian.

Era puţin trecut de ora 18:00 când un apel la 112 cerea ajutor de urgenţă la Liceul de Arte ”Bălașa Doamna”, din Târgovişte. Copilul se pare că s-a împiedicat şi a alunecat pe scări, iar de acolo a căzut după balustradă, în gol, de la etajul doi. Când au ajuns medicii acolo, băiatul de 12 ani nu mai reacţiona, era lovit la cap şi pierduse mult sânge.

Elevul a căzut în gol câţiva metri şi a rămas inconştient. În momentul în care a fost găsit, martorii au sunat imediat la 112, a fost preluat de un echipaj de la ambulanţa şi transportat imediat la spital.

În tot acest timp, elevii şi profesorii se aflau în amfiteatrul liceului, la un concert de muzică. Una dintre profesoare a ieşit la un moment dat şi l-a descoperit pe băiat grav rănit, pe scările de lângă cancelarie.

Cristian Preda, agentul de securitate al liceului: "Am auzit un ţipăt, am coborât scările de la etajul doi, am văzut un copil întins pe scări."

Dascălii spun că orele erau la final şi profesorul de serviciu nu se mai afla în clădire.

Mama elevului este şi ea profesoara de pian la liceul de arte. Pentru că băiatul se afla în stare gravă, medicii au decis să fie transportat la o clinică din Capitală.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

VIDEO PROTVPLUS.RO