Sentința pentru bărbatul care și-a ucis soția într-o grădiniță din București


Ultimul update: Joi 06 Decembrie 2018 19:32
Data publicarii: Joi 06 Decembrie 2018 19:20
Categorie: Stiri actuale

Bărbatul care și-a ucis soția la începutul acestui an într-o grădiniță din capitală a fost condamnat în primă instanță de Tribunalul București la închisoare pe viață.

Acesta trebuie să plătească și daune morale de câteva sute de mii de euro. La sfârşitul lunii ianuarie, agresorul avea să intre la etajul acestei grădiniţe. Directoare era chiar soţia lui, Nicoleta, cu care avea doi copii. Acesta a venit în locul în care învăţau şi se jucau zeci de copii cu o armă albă asupra lui. I-a cerut femeii să nu divorţeze şi pentru că Nicoleta a refuzat să îl asculte, a înjunghiat-o.

A fost unul dintre cazurile care a şocat opinia publică, pentru că Nicoleta avea un ordin de restricţie. Ordinul de restricţie presupunea că bărbatul nu mai avea voie să se apropie la mai mult de 200 de metri de soţia sa.

Soţul femeii şi-a recunoscut fapta în fata poliţiştilor şi iată că, la 11 luni de la faptă, este condamnat în prima instanţă de Tribunalul Bucureşti la închisoare pe viaţă. Decizia nu este însă definitivă şi poate fi contestată.

Bărbatul trebuie să plătească daune familiei soţiei sale şi mai ales celor doi copii care au rămas fără mamă. Este vorba de sute de mii de euro daune morale şi materiale. Nicoleta avea 38 de ani şi în urmă cu doi ani reuşise să îşi împlinească visul: să deschidă o grădiniţă privată.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Andreea Cosma, prima reacție condamnare: ”A fost o surpriză”
Andreea Cosma a fost condamnată la 4 ani de închisoare cu executare
Decizia CCR îi poate salva pe Dan Șova, Constantin Niță, Elena Udrea și Alina Bica
VIDEO PROTVPLUS.RO