Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani, internate la Matei Balș după ce au fost diagnosticate cu Covid-19

Ultima actualizare: 19-09-2021 19:32

Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani sunt internate la Institutul „Matei Balș”, după ce au fost confirmate pozivit la coronavirus.

Elena Merișoreanu s-a vaccinat cu schema completă, făcând rapelul în urmă cu peste 10 zile.

Pe de altă parte, Viorica de la Clejani nu este vaccinată.

Niciuna dintre artiste nu se află la ATI, conform unor surse din cadrul spitalului.

Mesajul Vioricăi de la Clejani, din spital

 

Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși. Ca orice om civilizat și conștient de pericol, m-am prezentat urgent la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist! Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util! Țin să mulțumesc medicilor de la Institutul Matei Balș care mă monitorizează, sunt profesioniști adevărați și oameni de suflet. Respect! Având în vedere că starea mea de sănătate evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom revedea sănătoși și voioși, la evenimente! Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte! Cu prietenie și gând bun, aceeași Viorica de la Clejani”, a transmis artista pe contul ei de Instagram.

Elena Merișoreanu s-a născut la 5 noiembrie 1948 în satul Paroşeni, de lângă oraşul Vulcan, în sudul judeţului Hunedoara, în apropiere de Sarmizegetusa.

Viorica de la Clejani, pe numele ei Viorica Manole, este născută la 13 februarie 1973, în localitatea Clejani, judeţul Giurgiu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO