Isteria ambulantelor care rapesc copii. Salvarile si medicii atacati. Acum se tem sa preia apeluri

Dată publicare: 08-07-2011 11:08
Dată actualizare: 05-11-2012 01:13


Isteria generala, iscata de minciunile sfruntate despre copii rapiti de traficanti de organe in marile orase ale tarii, incepe sa faca victime fara nicio vina.

Angajatii de la ambulanta Bucuresti spun ca preiau cu teama orice apel cu pacienti copii din zonele care au fost pomenite in scenariile false. In ultimele patru zile, 8 echipaje au fost atacate de parinti furiosi sau de vecini speriati ca bolnavii ar putea fi rapiti.

Ambulante fantoma rapesc copii si le iau organele. Isteria nationala care a pus pe jar autoritatile

De exemplu in Pantelimon, Colentina, Parcul Bazilescu sau Ferentari. Cadrele medicale nu au fost ranite, iar ambulantele au scapat fara avarii.

Din pacate, isteria generala, complet neintemeiata, i-a facut mult rau si unui barbat care cauta o adresa in Capitala si s-a oprit sa intrebe un baietel daca stie strada. Cativa indivizi l-au pus repede la pamant.

Echipajul a spus apasat ca nu exista vreo suspiciune de tentativa de rapire. Toata aceasta panica deosebit de periculoasa este creata si alimentata de persoane, pe care le-am putea dibui.

Agentii incearca acum sa ii identifice pe cei care au declansat nebunia si care risca dosar penal pentru raspandire de mesaje false care panicheaza populatia.


VIDEO PROTVPLUS.RO