VIDEO. Un incendiu de proportii la o fabrica de mobila a pus pe jar un cartier din Sibiu

08-07-2011 06:35

Un incendiu de proportii la o fabrica de mobila a ...
VIDEO. Un incendiu de proportii la o fabrica de mo...

S-a luminat cerul ca ziua intr-un cartier din Sibiu, cand un depozit de mobila, intins pe 3 mii de metri patrati, s-a aprins. Zeci de oameni din blocuri sau case aflate in zona, i-au urmarit tematori pe pompierii, aflati in misiune.

 

Dupa miezul noptii, un cartier din Sibiu, s-a luminat aproape ca ziua, cand flacari uriase au cuprins un depozit de mobila. Focul s-a propagat rapid si toata cladirea s-a transformat intr-o minge de foc.

Cand s-au trezit, oamenii care locuiesc in apropierea depozitului au intrat in panica. Au iesit afara, de teama ca focul sa nu ajunga si la blocul lor, aflat la cativa metri de valvataie si imediat si-au mutat si masinile parcate in fata cladirii

Patru ore s-au chinuit pompierii sa lichideze focul. Rand pe rand autospecialele au facut cale intoarsa ca sa aduca apa de la singurul hidrant functional, aflat cateva strazi distanta. Cum in depozit se aflau si materiale inflamabile, misiunea aproape ca a epuizat echipajele.

Pana la urma, nu s-a mai putut salva nimic din depozit, dar militarii sunt multumiti ca macar au reusit sa previna extinderea flacarilor. Deocamdata pompierii nu au depistat sursa incendiului si abia astazi vor estima si pagubele.

Tags: incendii, sibiu, mobila,


VIDEO PROTVPLUS.RO