Doi tineri au murit loviți de tren, în Iași. Bărbatul de la volan a forțat trecerea de cale ferată

15-02-2021 10:36


Doi tineri și-au pierdut viața duminică după amiază, într-un accident produs în județul Iași.

 

Cei doi tineri, un băiat de 23 de ani, și o fată de 20, mergeau cu mașina spre Suceava. La o trecere peste calea ferată fără barieră, șoferul a încercat să treacă înaintea trenului, însă autoturismul a fost zdrobit. Mai multe echipaje, inclusiv elicopterul SMURD, au ajuns la locul accidentului, dar pentru cei doi nu s-a mai putut face nimic.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, în zona comunei Vlădeni, judeţul Iaşi, un tren de călători, care circula pe relaţia Dorohoi-Iaşi, a surprins într-un pasaj de cale ferată un autoturism în care se aflau două persoane, iar acestea au decedat.

„La faţa locului s-au deplasat 16 subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care intervin cu două autospeciale de stingere a incendiului, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor. S-a deplasat şi un elicopter şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Din păcate, persoanele din maşină au fost găsite decedate", a precizat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.


VIDEO PROTVPLUS.RO