Doi tineri au fost găsiți înghețați pe o bancă din Capitală. „Nu au avut nicio reacție. Tremurau”

Dată publicare: 09-03-2021 12:11
Dată actualizare: 09-03-2021 22:56


Doi tineri de 21 și 23 de ani, îmbrăcați sumar, au fost găsiți de jandarmi înghețați pe o bancă de pe un bulevard din Capitală, în noaptea de luni spre marți.

Cei doi - un băiat de 23 de ani și o fată de 21 de ani - păreau că dorm, iar jandarmii au mers lângă ei și au încercat să îi trezească, pentru a afla ce se întâmplă cu ei.

„Însă tinerii nu au avut nicio reacție. Tremurau. Era clar că orele petrecute în frig i-ar fi putut aduce pe cei doi în șoc hipotermic. Colegii noștri le-au verificat semnele vitale și au cerut de urgență sprijinul unui echipaj medical, încercând, până la sosirea acestuia, să încălzească trupurile înghețate”, a transmis Jandarmeria Română.

După acordarea ajutorului medical, tinerii au început să își revină.

 

CITEŞTE ŞI: Toma Cuzin, Firicel din "Las Fierbinţi, a fost gardă de corp pentru un personaj misterios. Ce a dezvăluit. "Erai un căţeluş"

„Nu știm ce îi adusese în starea de șoc. Nu erau foarte coerenți, însă informațiile pe care au reușit să le obțină i-au ajutat pe colegii noștri să contacteze părinții, care, evident, erau îngrijorați”, au mai transmis jandarmii.

Oamenii legii atrag atenția că „este nevoie de răbdare, tact și comunicare permanentă care să ajute tinerii să înțeleagă care este, de fapt, adevăratul sens al libertății”.


VIDEO PROTVPLUS.RO