Doi copii de 3 și 4 ani au murit, din cauza unui incendiu care le-a cuprins apartamentul. Greșeala făcută de tatăl lor

23-09-2020 17:31


Tragedie de nedescris la Băilești, în Dolj. Doi frățiori și mătușa lor au murit intoxicați în noaptea de marți spre miercuri, în timpul unui incendiu care le-a cuprins apartamentul.

Copiii aveau doar trei și patru ani, și chiar marți a fost ziua de naștere a celui mai mic. Și alți locatari au fost evacuați din cauza incendiului. Sursa nenorocirii este o improvizație electrică.

Tot dezastrul de care vorbim a pornit de la o improvizație pe care tatăl băieților o făcuse ca să aibă cablu TV. Nu plătise curentul electric, așa că a meșterit un cablu pe exteriorul blocului, ca să își aducă electricitate de la un vecin. Numai că această improvizație a făcut scurtcircuit când toți ai casei dormeau. Inițial a luat foc sufrageria, iar bărbatul a fugit să ceară ajutoare, pentru că nu putea intra în camera copiilor. Când a revenit, era prea târziu. Micuții erau morți, la fel și mătușa care dormea cu ei.

Din cauza fumului, alți șapte vecini au fost evacuați de pompieri. După tragedie, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și distrugere. Deocamdată se anchetează doar fapta.

VIDEO PROTVPLUS.RO