Doi copii de 3 și 4 ani au murit, din cauza unui incendiu care le-a cuprins apartamentul. Greșeala făcută de tatăl lor

Ultima actualizare: 23-09-2020 17:31

Tragedie de nedescris la Băilești, în Dolj. Doi frățiori și mătușa lor au murit intoxicați în noaptea de marți spre miercuri, în timpul unui incendiu care le-a cuprins apartamentul.

Copiii aveau doar trei și patru ani, și chiar marți a fost ziua de naștere a celui mai mic. Și alți locatari au fost evacuați din cauza incendiului. Sursa nenorocirii este o improvizație electrică.

Tot dezastrul de care vorbim a pornit de la o improvizație pe care tatăl băieților o făcuse ca să aibă cablu TV. Nu plătise curentul electric, așa că a meșterit un cablu pe exteriorul blocului, ca să își aducă electricitate de la un vecin. Numai că această improvizație a făcut scurtcircuit când toți ai casei dormeau. Inițial a luat foc sufrageria, iar bărbatul a fugit să ceară ajutoare, pentru că nu putea intra în camera copiilor. Când a revenit, era prea târziu. Micuții erau morți, la fel și mătușa care dormea cu ei.

Din cauza fumului, alți șapte vecini au fost evacuați de pompieri. După tragedie, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și distrugere. Deocamdată se anchetează doar fapta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!