Doi adolescenți reţinuti după ce au bătut un băiat de 15 ani, la Timişoara. A fost reținut și cel care a filmat

Ultima actualizare: 19-06-2020 07:28
Copil batut
Alexandru Cumpanasu

Doi adolescenţi de 14 şi 15 ani au fost reţinuţi pentru lovire şi alte violenţe, iar un tânăr de 18 ani a fost reţinut pentru complicitate, în cazul băiatului de 15 ani bătut pe o stradă din Timişoara.

Potrivit poliţiştilor din Timiş, cei doi agresori şi tânărul care a filmat bătaia au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş.

"Faţă de cei doi minori de 14 şi 15 ani s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. De asemenea, băiatul de 18 ani care a filmat incidentul a fost reţinut pentru complicitate. Cei trei au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P. J Timiş. Activităţile efectuate de către poliţiştii Secţiei 3 Timişoara s-au realizat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara”, transmite IPJ Timiş, potrivit News.ro.

Un adolescent de 15 ani a fost bătut de doi tineri, la Timişoara, pe strada Transilvania, iar întreaga scenă a fost filmată.

Potrivit poliţiştilor, mama copilului de 15 ani a sunat la 112, dupa ce fiul ei a venit acasă şi i-a spus ce s-a petrecut.

Adolescentul afirmă că a fost chemat de un prieten să se întâlnească în faţa intrării unui bloc. Acesta din urmă ar fi chemat alţi doi băieţi pe care nu-i cunoştea şi care l-au luat la bătaie.

Pe imagini se poate vedea cum unul dintre ei îi aplică o lovitură cu piciorul în zona capului.

Poliţiştii s-au autosesizat în acest caz.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO