Descoperire șocantă într-un TIR. Ce ascundea şoferul printre cutii

15-10-2019 11:30

Nouă migranţi din Bangladesh au fost descoperiţi de autorităţi ascunşi într-un TIR care urma să iasă din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II.

Automarfarul era condus de un şofer turc, însoţit de un şofer de schimb tot din Turcia, iar conform documentelor, cei doi transportau bunuri diverse din ţara lor în Germania, transmite Agerpres.

„În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport. Astfel, în prezenţa unor lucrători din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Timişoara, a fost deschisă semiremorca mijlocului de transport, iar în interiorul acesteia au fost descoperite ascunse, printre cutiile cu bunuri, nouă persoane de sex masculin", precizează un comunicat de presă remis, marţi, de Poliţia de Frontieră Arad.

Autorităţile au stabilit că migranţii sunt din Bangladesh şi au vârste cuprinse între 23 şi 40 de ani. Ei au permise de şedere pe teritoriul României, dar intenţionau să ajungă în state din vestul Europei.

Migranţii sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar cei doi şoferi sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO