Delicatesele servite la nunta Simonei Halep. Ce sunt piperchi țârgâsiți

Ultima actualizare: 16-09-2021 19:47

A fost o noapte de vis pentru Simona Halep, care s-a căsătorit cu iubitul sau, Toni Iuruc. Alături de ei s-au bucurat rude şi prieteni, fotbalişti din generaţia de aur, şi artişti renumiţi.

La petrecerea care a urmat, cuplul a avut grijă să existe muzică pentru toate gusturile, preparate culinare sofisticate şi tradiţionale, distracţie şi emoţie.

Dansul mirilor a fost cel mai romantic moment al serii. Îmbrăcată într-o rochie albă, cu spatele gol şi trenă, Simona s-a lăsat îmbrățișată şi condusă de soţul ei pe melodia "Dragostea mea", cântată de Dan Bittman.

Loredana a venit la petrecere ca să facă spectacol, iar Simona a cântat alături de ea.

Meniul ales cu grijă de cei doi soţi a satisfăcut toate gusturile. Invitaţii au avut pe mese, la discreţie, icre negre.

La aperitiv s-au servit numai delicatese. De pildă, scoici Saint Jacques cu sos de unt şi citrice şi tartar de langustine, cu îngheţată de avocado şi vanilie.

Meniu aperitiv:

Cuplul a dorit să respecte şi tradiţiile şi a cerut amenajarea unui colţ românesc, cu slănină, jumări şi zacuscă.

Printre preparate s-au aflat şi unele machedonești, precum piperchi țârgâșiti - o mâncărică din ardei graşi şi roşii cu brânză de oaie. Nici sarmalele nu au lipsit.

S-a şi dansat machedonește, pe versuri special create pentru cea care este mândria comunităţii de aromâni. Stere Halep şi-a lăsat fiica să conducă ea hora.

La masă, invitaţii au primit inclusiv pește alb Corvina şi caracatiţa, pe pat de ridiche, dar şi muşchi de vită maturat din Argentina.

Barul deschis a oferit tuturor şampanie de 1.800 de lei sticla şi vinuri de colecţie. Invitaţii s-au simţit copleşiţi de atâta atenţie.

Petrecerea s-a încheiat după un imens foc de artificii.

Loredana: „Să fie fericită, sănătoasă, să aibă putere, să ne încânte în continuare cu talentul ei cu felul în care ne inspiră pe toate femeile, şi nu doar femeile, din România şi din toată lumea, şi să rămână number 1.”

Mirele a avut grijă să-şi conducă oaspeţii la plecare şi să le mulţumească pentru că i-au fost alături, într-un moment atât de important. S-a îmbrăţişat cu Gică Hagi şi cu soţia acestuia.

La ora două noaptea, petrecerea s-a terminat, aşa cum cere legea. Simona şi Toni au ieşit din local ţinându-se de mână. Mireasa purta pantofi sport, şi era obosită - probabil - de atâta dans.

Toni Iuruc: "Mulţumim frumos pentru urările dumneavoastră. O seară plăcută. Este ora două. Din păcate s-a terminat. O seară bună!"

Antrenorul alături de care Simona Halep - Iuruc a cunoscut gloria nu a putut fi prezent la marele eveniment. Le-a transmis însă - pe Twitter - celor doi soţi felicitări şi i-a numit un cuplu fascinant. În imaginile de la nunta nu s-a văzut nici Ion Tiriac.

Joi dimineaţă, Simona Halep Iuruc a postat pe Instagram cele mai frumoase fotografii de la cununia să civilă: cum semnează cu noul nume, râzând, cum dansează şi cânta. Peste toate, un gest de învingătoare, aşa cum ne-a obişnuit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO