Dumitru Dragomir va fi cercetat in libertate, potrivit unei decizii definitive a Curtii de Apel

Ultima actualizare: 18-04-2014 02:08

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, va fi cercetat in libertate in dosarul privind vanzarea de catre LPF a drepturilor de televizare a meciurilor, a decis definitiv, marti, Curtea de Apel Bucuresti.

Judecatorii CAB au respins astfel contestatia procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti (PTB) fata de hotararea prin care Tribunalul Bucuresti a decis ca fostul presedinte al LPF sa fie cercetat in libertate.

Dumitru Dragomir a declarat marti, la Curtea de Apel Bucuresti, ca nu a mintit in legatura cu vanzarea drepturilor de televizare a unor meciuri de fotbal, precizand ca este "nevinovat suta la suta" si ca nu are nicio temere."Nici ei nu au mintit, nici noi nu am mintit. RCS-ul a avut un intermediar, Liga a avut un singur intermediar. (...) Ei cand au vazut ca sunt vreo 20 si ceva de arestati, cu fel de fel de firme fantoma, le-am si spus ca daca eu sunt in vreuna dintre astea sau am stat cu vreunul de vorba un minut in viata mea, dati-mi cea mai mare pedeapsa din lume. (...) Sunt nevinovat suta la suta. Procurorii pot sa spuna orice", a spus Dragomir.

Fostul presedinte al LPF a adaugat ca vanzarea drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal a fost facuta in urma unei licitatii publice."Eu am facut licitatie publica. De ce nu s-au cumparat la licitatie publica toate si s-au cumparat numai trei pachete? Acolo este intrebarea. (...) Eu ar trebui sa fiu felicitat ca am adus, in loc de 37 milioane, cat mi-au dat toate cluburile in scris, 57 de milioane", a mai spus Dragomir.

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este acuzat de delapidare, evaziune fiscala si spalare de bani, iar procurorii au cerut insistent arestarea lui preventiva. La fel s-a intamplat si in cazul celor doi intermediari ai controversatelor afaceri, cu drepturile de televizare a meciurilor din liga intai.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO