De cati pompieri e nevoie ca sa dai jos o pisica blocata in geam. O situatie de banc, surprinsa pe strazile Capitalei

Ultima actualizare: 05-06-2015 06:52

Unui motan din sectorul 4 i se spune "Supravietuitorul". A stat multe ore intepenit in geamul pe care stapanii au facut imprudenta sa-l lase intredeschis, cand au plecat de acasa.

Curios, ori starnit de vreun porumbel, motanul a vrut sa iasa, dar a ramas blocat si a inceput sa miorlaie. Pompierii bucuresteni nu au reusit sa ajunga la el cu autoscara, asa ca s-au urcat pe acoperisul blocului si l-au salvat.

Pana sa ajunga in bratele acestui vecin, motanul - caruia oamenii i-au gasit deja un nume pe masura: supravietuitorul, a trecut prin spaima vietii lui. Stapanii, fara sa realizeze la ce se poate ajunge, au plecat din localitate si au lasat gemul de la bucatarie intredeschis. In lipsa lor, motanul curios a reusit sa se catere si a iesit pe geam cu jumatate de corp. Cealalta i-a ramas blocata in interior. Vecinii au inceput sa-si dea seama ca e ceva in neregula cand l-au auzit miorlaind jalnic azi-noapte.

Induiosati, oamenii s-au hotarat sa ceara ajutorul pompierilor. Ajunsi la fata locului, salvatorii si-au dat seama ca nu pot folosi scara de incendiu, asa ca au trecut la planul B: 2 pompieri au iesit pe geamul de pe casa scarii si au incercat sa-l traga de acolo cu un lat. Alti colegi s-au urcat pe acoperis si au incercat sa-l faca pe motan sa se agate de patura pe care i-au aruncat-o. Jos, cei aflati in zona au urmarit si comentat cu interes toata operatiunea de salvare.

Pana la urma, pisica a fost trasa din apartament cu acel lat si a fost scapata de chinuri. Dupa bucuria de moment, oamenii si-au adus aminte ca au insa si altfel de probleme la bloc.

Motanul Supravietuitorul este acum in siguranta. Il ingrijeste un vecin pana cand stapanii lui se vor intoarce. Probabil dupa experienta de astazi multi proprietari de pisici se vor gandi de doua ori inainte sa plece de acasa si sa lase vreun geam intredeschis.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO