Daniel Prodan e in razboi total cu noul sef de la FRF, Razvan Burleanu: "Sa vina cu plangerea de viol cu care se lauda"

Ultima actualizare: 11-04-2014 07:02

Acuzatii de viol si coruptie la FRF. La doar cateva ore dupa ce presedintele FRF, Razvan Burleanu, a anuntat ca il va demite pe Daniel Prodan din functia de director, fostul component al generatiei de aur l-a reclamat pe Burleanu la DNA.

Prodan sustine ca Burleanu l-ar fi amenintat cu dezvaluiri despre un pretins viol, pe care l-ar fi comis fostul sportiv, fara sa faca si alte precizari.

"Am facut o plangere penala pe numele lui Razvan Burleanu in legatura cu niste terenuri la Onesti si la Ploiesti", a spus Prodan.

Daniel Prodan nu mai are pace dupa ce, luni, seful sau de la FRF, Razvan Burleanu, a anuntat ca il va demite din functia de director pentru juniori. Burleanu ar fi constatat ca Prodan ar fi facut o investitie paguboasa pentru bugetul Federatiei, o baza de pregatire la Mogosoaia estimata la un milion de euro. Burleanu in schimb sustine ca Prodan i-ar fi cerut compensatii financiare de 100.000 de euro ca sa plece.

''Nu inteleg de ce Prodan a declansat acest razboi, cand nimeni nu ii reprosase nimic. Nu se poate lucra cu un om care denigreaza. L-am anuntat azi si a cerut 100.000 de euro (rade). Cred ca reactia mea spune totul despra asta'', spune Burleanu.

Si declaratiile de razboi nu se opresc aici. Daniel Prodan sustine ca succesorul nasului Sandu l-ar fi amenintat cu dezvaluiri compromitatoare.

''Acum il invit pe domnul Burleanu sa aduca aici, in fata presei, plangerea de viol cu care se lauda, sa o depuna la organele competente pentru solutionarea problemei. Sa vedem cine este mincinos, Daniel Prodan sau Razvan Burlean", a mai spus Prodan.

Nici Burleanu si nici Prodan nu au oferit detalii despre substratul acestui scandal pe care il vor media inevitabil procurorii. Pana una alta fostul fundas al nationalei, care a ajuns pana in sferturile de finala ale Cupei Mondiale din Statele Unite, ramane pe post.

Seful FRF vrea sa gaseasca o modalitate prin care concedierea lui Prodan sa fie de necontestat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO