Cum au trecut bucurestenii peste prima noapte caniculara din 2016. Taxiurile si autobuzele, evitate cu orice pret

Ultima actualizare: 21-06-2016 00:22

A fost prima noapte caniculara din acest an, in Bucuresti. Chiar si tarziu dupa lasarea serii, gradele s-au mentinut ridicate in termometre, iar oamenii s-au racorit cum au putut.

Unii dintre ei au cautat o adiere de vant in parcuri si pe alei, dar cei mai multi s-au multumit cu bauturile reci si voia buna de la terase. Dupa o zi torida, sute de bucuresteni au iesit din casa cu gandul la o bere. Au umplut terasele din Centrul Vechi.

Au fost si altii care au combinat cu succes berea cu meciurile de fotbal pentru o seara pe cinste. De pilda, acesti turisti francezi nu regreta ca au urmarit partidele de la EURO in tara noastra.

"A fost extraordinar sa vad meciul Romania - Franta aici si m-am bucurat de atmosfera extraordinara", spune un turist francez. Si prietenii lui se simt bine: "Recunosc ca aceste temperaturi ridicate ma cam obosesc, dar asteptam sa se mai racoreasca. Deocamdata avem meciul si berea"

Iar stocurile de racoritoare se suplimenteaza continuu. "Sunt mai multi seara decat ziua si stau mai mult la terasa”, recunoaste patronul unui local.

Au fost si altii care au decis sa se ventileze natural de pe bicicleta. “Este mai bine, ales ca in RATB, in 90% din autovehiculele acelea nu exista aer conditionat." Nici transportul cu taxiul nu este prea confortabil la aceste temperaturi. Parcul s-a aratat totusi un loc mai prietenos pentru cei care au fugit de canicula.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO