A crezut ca poate cumpara gara din Snagov si un tren.Cum a ramas un bucurestean fara 200.000 de euro

20-11-2012 18:55

A ramas cu buza umflata si cu o gaura de 200.000 de euro in conturi. Este povestea unui bucurestean care a crezut ca poate cumpara Gara din Snagov, un tren, plus cateva hale din Ilfov, zona in care un metru patrat valoreaza o avere.

Cea care l-a prostit are acum dosar penal.

Exista amatori de chilipiruri in Romania, iar unii sunt foarte usor de pacalit cand li se promite, cum a fost cazul unui barbat, Gara din Snagov, plus un tren format din locomotiva si 12 vagoane, pentru o suma destul de mica.

Inspector Alexandru Nicolae, purtator de cuvant Politia Capitalei: "In urma acestor promisiuni, femeia a solicitat si a primit de la partea vatamata suma de 600.000 de lei. Pentru aceasta suma ea a emis chitante si facturi fiscale, insa nu pentru toata suma, ci numai pentru 45.000 de lei".

Dupa o lunga perioada in care a crezut ca femeia are pile la Ministerul Transporturilor, plus o firma serioasa de imobiliare, barbatul s-a adresat autoritatilor.

Politistii au trimis deja Parchetului Bucuresti dosarul penal pentru inselaciune, pentru care doamna in cauza risca pana la 15 ani de inchisoare. In scurt timp va fi acuzata si pentru fals in inscrisuri si uz de fals.


VIDEO PROTVPLUS.RO