Cum a fost jefuită o tânără din Sibiu. Noua metodă găsită de un hoț. VIDEO

Ultima actualizare: 12-10-2019 11:10
furt sibiu
Turnul Sfatului

O tânără din Sibiu a fost jefuită în timp ce se afla într-o cafenea în centrul orașului. Femeii i-a fost furat portofelul direct din ghiozdan. Incidentul s-a petrecut pe 13 septembrie., însă făptașul nu a fost identificat nici până azi.

Victima a cerut să vadă imaginile de pe camerele de supraveghere din local, unde a descoperit cum s-a produs jaful. Un bărbat aflat la o masă, în spatele ei, i-a umblat în ghiozdan cu mâna băgată în mâneca de la geacă. Ghiozdanul ajunge pe jos, îl ridică și îl lasă într-o poziție accesibilă, apoi începe să caute în el, scrie Turnul Sfatului. Într-un final, hoțul descoperă cee ace căuta: portofelul. 

VIDEO, AICI

Tânăra a depus plângere la poliție, însă individual nu a fost identificat.

„Plângerea în cauză face obiectul unui dosar de cercetare penală înregistrat la nivelul Poliției Municipiului Sibiu și care vizează săvârșirea infracțiunii de furt. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale desfășoară activități în vederea identificării autorului și aplicării măsurilor legale în consecință”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, potrivit sursei citate.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentrau a inastala GRATUIT aplicația Știrile ProTaV penatru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO