CTP: Problema principală a lui Vlad Voiculescu a fost lipsa de interes față de oameni și față de bolnavi

Dată publicare: 14-04-2021 20:16
Dată actualizare: 14-04-2021 20:24


În urmă cu puțin timp, președintele a semnat decretul prin care premierul Cîțu a fost numit ministru interimar al sănătății.

Discutăm despre toate acestea, cu invitatul Știrilor PRO TV, gazetarul Cristian Tudor Popescu. 

Vlad Voiculescu, este al treilea ministru al Sănătății, schimbat din funcție, de la debutul pandemiei. Haideti sa vedem, unde a gresit?

Cristian Tudor Popescu: ”Cred că este bine să spun pentru telespectatorii PRO TV că Vlad Voiculescu nu este un politician oarecare pentru mine. Este un caz foarte rar de investiție de speranță din partea mea. Am crezut că acest om chiar poate să fie altfel în peisajul politic. Am răspuns unor solicitări din partea dânsului dea lungul timpului în legătură cu niște sfaturi pe care să i le dau în anumite situații mai dificile. Sunt dezamăgit și a fost un șoc pentru mine acest întreg mandat al domnului Voiculescu”.

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a mai afirmat că problema principală în mandatul lui lui Vlad Voiculescu a fost lipsa de interes față de oameni și față de bolnavi:

”Problema principală a acestui mandat nu este subordonarea față de premierul Cîțu, ci lipsa de interes aratată suprinzător de către Vlad Voiculescu față de oameni și față de bolnavi. Nu am înțeles care a fost gândirea la Ministerul Sănătății, dar cred că a avut intenții bune”.

Ce o să se întâmple în continuare? Ce o să se întâmple cu premierul și cu coaliția?

Cristian Tudor Popescu: ”Dacă USR-Plus iese de la guvernare ar fi un gest de o iresponsabilitate de necomentat. USR-PLUS vrea să dea jos un Guvern pentru că premierul a schimbat un ministru. Guvernul guvernează nu partidele politice. Premierul Florin Cîțu a fost silit să ia această decizie pentru că nu se mai putea continua în aceași manieră, iar toată autoritatea lui în Guvern ar fi fost zero”.

Mai multe detalii în VIDEO atașat. 


VIDEO PROTVPLUS.RO