CTP, despre atacul din Manchester: "Un masacru al inocentilor. Oficialii nu ar trebui sa faca publice numele atacatorilor"

Dată publicare: 23-05-2017 20:05
Dată actualizare: 26-05-2017 07:13


"Este un masacru al inocentilor", spune jurnalistul Cristian Tudor Popescu despre atentatul din Manchester, in care au murit 22 de tineri si 59 au fost raniti.

Intr-un interviu acordat Stirilor PRO TV, jurnalistul a afirmat ca autoritatile nu ar trebui sa mai faca publice numele atacatorilor.

"Acest atentat este consecinta atentatelor precedente. Exista un fenomen de rezonanta intretinut de retelele de socializare, astfel dupa ce un psihopat comite un astfel de atentat el este foarte repede popularizat, ajunge cunoscut rapid in intreaga lume si alti insi de soiul asta intra in rezonanta. Doresc si ei aceasta glorie a internetului.

Prima masura este ca numele acestui individ sa nu fie dat publicitatii de oficialitati. Ar fi o modalitate prin care s-ar mai descuraja acesti indivizi, pentru ca acesta e singurul lor sens, ca numele lor sa circule in intreaga lume.

Este un masacru al inocentilor. Aproape ca s-a gandit ucigasul la aceasta idee de masacru al inocentilor, cu scop religios, pretinzand ISIS si ceilalti ca este echivalentul uciderii copiilor in Irak si Siria. Este raul in stare pura pentru ca acesti copii nu pot avea niciun fel de vina. E un mesaj, noi nu avem nicio strategie, dorim sa va facem rau si o sa facem rau ori de cate ori putem, nu puteti negocia cu noi.

Toti liderii trebuie sa se aseze la masa, e de datoria lor fara de acesta planeta. Fiecare atentat care va mai fi de acum inainte poate fi pus pe seama tuturor liderilor marilor puteri ale lumii. Fiecare zi care trece fara o actiune concertata directa in Irak si Siria pentru eradicarea acestei monstruozitati este o mare vina pe care si-o iau aceste guverne."

 


VIDEO PROTVPLUS.RO