"Un glob care sa le stapaneasca pe toate." Ce a facut de fapt Donald Trump cand a apasat pe un glob luminos in Arabia Saudita

Dată publicare: 22-05-2017 17:54
Dată actualizare: 25-05-2017 07:14


donald trump

Donald Trump si Regele Salman al Arabiei Saudite au inaugurat duminica un centru dedicat luptei contra extremismului, cu sediul la Riad si care cauta sa combata ideologia radicala.

Fotografiile cu Trump apasand pe un glob luminos s-au viralizat si au devenit subiect de glume pe retelele de socializare.

Centrul, denumit "Moderatie", va monitoriza informatiile schimbate pe internet, in special prin intermediul retelelor sociale, si va incerca sa promoveze un discurs moderat. Centrul inaugurat la Riad este primul de acest tip din intreaga lume, potrivit presei locale.

Trump si gazda sa, inconjurati de alti lideri, precum presedintele egiptean, Abdel Fattah el-Sisi, au vizitat modernul centru, in care zeci de experti monitorizeaza comunicatiile digitale.

Centrul a fost oficial deschis cand Abdel Fattah el-Sisi, Regele Salman si Trump au atins un glob luminos. Imaginile s-au viralizat imediat.

Cateva dintre glumele distribuite de mii de americani pe Twitter:

"100% Trump si-a pus o dorinta cand a atins globul"

 "Cativa miliardari stransi pe intuneric si tinand in mana un glob luminos"

"Daca Trump vrea sa doboare pe Illuminati, evident trebuie sa o faca din interior"

"Un glob care sa le stapneasca pe toate si in intuneric sa le supuna" (n.r aluzie la "Stapanul Inelelor")

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO