Cruzime monstruoasă. Un bărbat și-a mușcat și a încercat să-și omoare propriul bebeluș

Ultima actualizare: 15-06-2020 21:00
Cruzime monstruoasă. Un bărbat și-a mușcat și a încercat să-și omoare propriul bebeluș
Getty

Un bărbat din Galați a fost arestat luni după ce a încercat să-și omoare propriul copil, în vârstă de numai 7 luni. Individul l-a torturat pe micuț: l-a mușcat și i-a strivit ochii și toracele cu degetele, provocându-i traumatisme extrem de grave.

 

”La data de 12 iunie 2020, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, au solicitat Tribunalului Galaţi, luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul G.D. cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor, prevăzută de dispoziţiile art. 32 Cod penal raportat la art. 188 alin.1 Cod penal raportat la 199 alin.1 Cod penal cu aplicarea art. 77 lit.e Cod penal şi rele tratamente aplicate minorului, faptă prevăzută de dispoziţiile art. 197 Cod penal, ambele infracţiuni cu reţinerea dispoziţiilor art. 38 alin.1 Cod penal”, se arată într-un comunicat al magistraților gălățeni.

Chiar și succint prezentate, detaliile acestui caz sunt absolut înfiorătoare. Bărbatul a strivit cu degetele fața, ochii și pieptul bebelușului, în încercarea de a-l ucide.

 

Agresiuni înfiorătoare

 

”Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că începând cu luna mai 2020, inculpatul G.D. a agresat pe fiul său, persoana vătămată, minoră T.A.M. în vârstă de 7 luni, prin muşcături şi comprimarea cu degetele în zona feţei şi a toracelui, ceea ce a dus la afectarea integrităţii fizice şi psihice a acesteia, iar la data de 02.06.2020 în timp ce se afla la locuinţa comună din localitatea Vădeni, comuna Cavadineşti, judeţul Galaţi, a agresat persoana vătămată, cauzându-i un traumatism cranio-meningo-cerebral cu hemoragie subarahnoidiană parafalcin şi supratentorial dreapta, edem cerebral, hemoragie retiniană ambii ochi, care au necesitat 50 – 55 de zile de îngrijiri medicale”, au mai spus procurorii.

Cererea a fost admisă de către Tribunalul Galaţi, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la această instanţă dispunând luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpat, pentru 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO