Cristian Cioaca,din nou in fata judecatorilor in dosarul in care e acuzat de infractiuni informatice

Ultima actualizare: 28-09-2013 06:56

Cristian Cioaca este din nou in fata judecatorilor - de acesta data la Brasov unde se judeca dosarul in care este acuzat de infractiuni informatice.

Sunt deja 4 ani de cand fostul politist este chemat in fata instantelor pentru aceasta infractiune dar sentinta definitiva este inca departe.

Practic, astazi procesul in care Cioaca este acuzat ca a violat corespondenta privata a Elodiei se reia de la zero.

Condamnat, achitat si din nou judecat - acesta este parcursul dosarului in care fostul politist este acuzat ca, dupa moartea Elodiei Ghinescu a patruns in computerul ei si a violat corespondenta privata pe care o purta cu un presupus amant.

Initial, pentru aceasta fapta, Cristian Cioaca a primit 3 ani de inchisoare cu suspendare. Apoi, o alta instanta l-a achitat. Dupa un parcurs procedural complicat, dosarul a ajuns din nou la judecatoria Brasov care astazi sa reia judecata de la zero.

Transferat in urma cu doua zile de la penitenciarul Colibasi la cel de la Codlea, Cioaca a fost adus la instanta in urma cu mai putin de o ora. Fostul politist este acuzat si ca si-a ucis fosta nevasta, avocata Elodia Ghinescu care, chiar peste doua zile urma sa implineasca 45 de ani.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO