O femeie a incercat sa ajunga in Spania cu bebelusul de patru luni ascuns sub fusta

Ultima actualizare: 28-09-2013 06:56
poza

Un bebelus de patru luni a fost gasit, miercuri, de politistii Punctului de Trecere a Frontierei Cenad, judetul Timis, ascuns sub fusta mamei sale, femeia incercand sa ajunga in Spania, impreuna cu sotul si cu ceilalti trei copii.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, in noaptea de marti spre miercuri politistii de frontiera de la Cenad, judetul Timis, au controlat masina unei familii care incerca sa treaca granita spre Ungaria si au gasit un bebelus de patru luni sub fusta mamei.

In masina controlata de politisti se aflau un tanar in varsta de 25 ani, sotia acestuia, de 27 de ani, din Teleorman si cei trei copii al lor, cu varste cuprinse intre doi si sase ani. Politistii au gasit, ascuns sub fusta mamei, o fetita de patru luni, fiica celor doi, pentru care parintii au prezentat un certificat de nastere.

Parintii le-au spus politistilor ca vor sa ajunga in Spania si ca nu au avut timp sa obtina un document de calatorie pentru bebelus.

Parintilor li s-a intocmit un dosar pentru "participatie improprie la tentativa de trecere ilegala a frontierei".
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO