Procurorii cer trei mandate de arestare după crima de la Mediaș. Rezultatul autopsiei

Ultima actualizare: 14-01-2019 17:14

Doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru omor şi un al treilea pentru loviri, în cazul crimei petrecute în weekend la Mediaş, judeţul Sibiu.

Atunci, un tânăr de 25 de ani a sfârşit înjunghiat, după ce a provocat un scandal într-un club din oraş. Ambii suspecţi de crimă au antecedente penale, iar cel care a folosit cuţitul a fost eliberat în luna mai din închisoare, în baza recursului compensator.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din club în noaptea de sâmbătă spre duminică, victima, un tânăr de 25 de ani, ar fi intrat în clubul din Mediaş în jurul orei 1, însoţit de alte nouă persoane. A mers glonţ la masa celor cu care este evident că avea un conflict mai vechi şi, în nici un minut, lucrurile au degenerat.

Doi bărbaţi din grupul pus pe scandal încep să arunce cu scaune. Atunci, rivalul tânărului scoate un cuţit şi începe să-i ameninţe pe cei care l-au atacat. Este şi momentul în care scandalul se mută în faţa clubului.

Încercând să scape de cei ce îl urmăreau, bărbatul alunecă pe zăpadă şi este prins din urmă. Unul dintre agresori îl loveşte cu sete, iar celălalt îl înjunghie în zona picioarelor.

Medicii legişti au constatat ulterior că victima a murit din cauza hemoragiei: cel care l-a înjunghiat i-a secţionat artera şi vena femurală de la piciorul drept.

VICTIMA:

Când cei doi atacatori au încetat să-l mai lovească, în scenă apare un al treilea bărbat, care continuă să-l lovească pe tânărul căzut la pământ. Deşi a fost transportat de urgenţă la spital, acesta nu a mai putut fi salvat.

Directorul spitalului: "Au fost aduse 4 victime de la un bar din localitate, în urma unei altercaţii. Unul a fost internat, o persoană a decedat şi încă două au fost consultate şi tratate la urgenţe. Decedatul a murit în urma unei hemoragii masive, în urma unor plăgi înjunghiate."

Suspecţii, un bărbat de 30 originar din judeţul Alba şi unul de 38 de ani din judeţul Sibiu, au fost prinşi abia duminică, după mai bine de 12 ore de la incident. Cel care a lovit cu cuţitul apucase să ajungă în Blaj, unde l-au prins poliţiştii şi l-au dus la audieri.

Procurorii cer arestarea preventivă a celor trei suspecţi: doi sunt cercetaţi pentru omor şi cel de-al treilea pentru loviri şi alte violențe.

Cei trei bărbaţi cercetaţi în acest caz au cu toţii antecedente penale. Individul de 30 de ani, care a folosit cuţitul, a mai fost condamnat pentru tentativă de omor la 13 ani de închisoare.

A executat 11 şi a fost eliberat în luna mai anul trecut, ca urmare a recursului compensatoriu şi a bunei purtări în penitenciar.

CRIMINAL:

Cei trei bărbaţi cercetaţi în acest caz au cu toţii antecedente penale. Individul de 30 de ani, care a folosit cuţitul, a mai fost condamnat pentru tentativă de omor la 13 ani de închisoare. A executat 11 şi a fost eliberat în luna mai, anul trecut, ca urmare a recursului compensatoriu şi a bunei purtări în penitenciar.

Prietenul său de 38 de ani, care a lovit victima căzută la pământ, făcuse şi el puşcărie pentru furturi. Procurorii au constatat că avea la el un cuţit, pe care însă nu l-a folosit. Cel de-al treilea suspect, în vârstă de 34 de ani, recidivist, a fost eliberat din închisoare în iunie anul trecut, deşi mai avea de executat încă un an şi două luni din pedeapsă.

Procurorii cer arestarea preventivă a celor trei suspecţi: doi sunt cercetaţi pentru omor şi cel de-al treilea pentru loviri şi alte violențe.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO