Criminalul din Brașov, care și-a ucis familia, a încercat să se sinucidă în arest


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 07 Mai 2018 16:20
Categorie: Stiri actuale

Florin Buliga, bărbatul din Braşov care a mărturisit că şi-a ucis, la sfârşitul lui martie, soţia şi cei doi copii, a încercat să se sinucidă în arestul poliţiei, susţin surse apropiate anchetei.

Ar fi recurs la acest gest pe timpul nopţii, când colegii de celulă dormeau, însă nu a reuşit să-şi ducă planul până la capăt.

Cei 5 bărbaţi cu care împărţea celula au văzut dimineaţă rănile pe care şi le provocase şi au chemat paznicii. Buliga a fost consultat de medic şi a primit îngrijiri, iar acum este în afara pericolului.

A fost transferat apoi la penitenciarul Jilava, unde i se face expertiza psihiatrică. Surse judiciare susţin că bărbatul a slăbit 5 kg de când se afla în arest preventiv, pentru că mănâncă foarte puţin. Îngrijorat de starea lui de sănătate, procurorul a aprobat să primească la masă exact ce a cerut, adică meniu vegetarian.

Buliga a refuzat să participe la reconstituire pe motiv că nu vrea să mai intre în casa unde le-a luat viaţa celor dragi, însă susţine în continuare că nu regretă fapta comisă. El nu pare interesat de avere şi ar fi declarat că toate bunurile sale pot fi luate de rudele soţiei ucise.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO