Coșmarul de pe DN1 de care nu mai scăpăm. Cozi de zeci de kilometri pe Valea Prahovei


Ultimul update: Vineri 26 Aprilie 2019 20:06
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2019 18:37
Categorie: Stiri Turism

DN1 își păstrează renumele de cel mai aglomerat drum al țării și în această vacanță.

Turiștii care au pornit vineri dimineață spre stațiunile de pe Valea Prahovei s-au trezit blocați în coloane nesfârșite de mașini și au ajuns cu greu la hoteluri și pensiuni.

Pe DN1, primele ambuteiaje se formează pe centura de vest a municipiului Ploieşti. Urmează provocarea dintre Nistorești şi Comarnic. Apoi Buşteni.

Şofer: "Am plecat la 6 şi pe autostradă şi pe asta am mers bine. Aicea aproape de Buşteni a fost... Coloana aşa este, ce să facem."

Oricât ar încerca poliţiştii să fluidizeze traficul, şoseaua are o singură banda şi a fost proiectată pentru 7000 de maşini. Acum, numărul lor este de 4 ori mai mare, potrivit autorităţilor.

Şoferii care încearcă să iasă din coloană nu scapă nepedepsiți.

Comisar șef Adrian Iacob, Poliția Rutieră Prahova: "Să nu se hazardeze în depăşiri neregulamentare, să păstreze o distanţă de siguranţă faţă de vehiculele ce circula în faţa lor, să nu depăşească pe acostamente pe partea dreaptă unde pot găsi biciclişti, pietoni sau alţi participant la trafic."

Cei care au scăpat de drumul aglomerat se relaxează în staţiuni.

În Braşov, pentru 5 zile la un hotel de 5 stele, un cuplu plăteşte 3 mii de lei. La un alt hotel, din Poiană, oaspeţii dau 50 de euro de persoană, pe noapte, şi au incluse şi mesele de prânz şi cina.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

FULLSCREEN
Coșmarul de pe DN1 de care nu mai scăpăm. Cozi de zeci de kilometri pe Valea Prahovei
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO