Copilul de 7 luni din Galați mușcat și agresat de tatăl lui se află în stare foarte gravă la spital

Ultima actualizare: 16-06-2020 13:32

Un copil de doar 7 luni din județul Galați a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce a fost maltratat de tatăl sau.

Băiețelul a fost internat direct în secția de reanimare a spitalului Grigore Alexandrescu, cu leziuni multiple.

Medicii de aici fac tot posibilul să îi salveze viață. Între timp tatăl a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Liliana Curea urmărește acest caz tragic și vine cu detali.

Băiețelul a fost scos de la reanimare și în acest moment se află internat împreună cu mama sa într-un salon în spitalul Grigore Alexandrescu.

El a fost adus în urmă cu câteva zile în spitalul din București după ce tatăl sau l-a maltratat. Ancheta desfășurată până acum arată că încă din luna Mai bărbatul și-a agresat fizic și psihic bebelușul, fiind nervos că cel mic plângea.

Totul a culminat în dată de 2 iunie când loviturile i-au cauzat băiețelului un traumatism cranio cerebral cu hemoragie la ambii ochi.

Doctorii de la Grigore Alexandrescu îl îngrijesc de atunci pe băiețel, însă cel mai probabil acesta va rămâne cu sechele grave.

Polițiștii din Galați au început o anchetă în acest caz, iar bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. Este acuzat de tentativă la omor și rele tratamnete aplicate minorului și riscă să rămână multă vreme după gratii.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO