Condamnarea primită de tânărul care și-a ucis soția din gelozie, apoi a intrat în stâlp cu mașina

03-04-2019 09:28
Sursa: tion.ro

si-a ucis sotia

Tribunalul Timiș a pronunțat sentința în cazul tânărului de 30 de ani din Gorj, care în mai 2018 și-a ucis soția pentru că l-ar fi înșelat.

Tânărul, în vârstă de 29 de ani la momentul crimei, și soția lui în vârstă de 26 de ani, se mutaseră din localitatea gorjeană Târgu Cărbunești la Timișoara, cu puțin timp înainte de crimă.

În noaptea de 23 spre 24 mai 2018 cei doi soți s-au certat, iar tânărul a acuzat-o pe soția sa că l-ar fi înșelat. La un moment dat a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori. Tânăra a decedat, iar bărbatul a luat decizia să se sinucidă. A scris pe peretele din holul apartamentului mesajul „Ți-am spus să nu mă înșeli”, s-a înjunghiat în burtă și a plecat cu mașina.

Poliţiştii spun că a gonit nebuneşte spre ieşirea din oraş. La un moment dat, a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului, cu intenţia de a se sinucide, susţin anchetatorii. Bărbatul a fost grav rănit şi când au sosit medicii la faţa locului, le-a spus că şi-a atacat soţia.

Condamnat la 15 ani de închisoare

Judecătorii timișoreni de la Tribunalul Timiș au pronunțat acum sentința în primă instanță în cazul său. Magistrații l-au condamnat la 15 ani de închisoare cu executare, dar și la plata sumei de 750.000 RON, reprezentând daune morale pentru familia tinerei ucise și 18.359,16 RON daune materiale, transmite tion.ro.

Mai mult, tânărul de 30 de ani va trebui să plătească și cheltuieli judiciare ce se ridică, în total, la suma de 19.505,2 RON.

Sentința nu este însă definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: tion.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO