Comisar sef, retinut pentru luare de mita. Ar fi cerut drept spaga apa minerala, vin si 15 fripturi

Ultima actualizare: 15-11-2015 06:54

Procurorii DNA l-au retinut joi pe Mirel-Misu Mindinica, comisar sef in cadrul Sectiei 11 Politie, pentru luare de mita, urmand a fi prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis joi AGERPRES, in 9 noiembrie, Mirel-Misu Mindinica, in calitate de ofiter de politie judiciara, a pretins un bax de vin, un bax de apa minerala si 15 fripturi de la o persoana (martor denuntator) fata de care se efectuau cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, pentru a-si exercita atributiile de serviciu astfel incat acesta sa scape de raspunderea penala, relateaza Agerpres.

"Intrucat nu avea banii necesari cumpararii acelor produse, martorul denuntator i-a inmanat inculpatului suma de 200 lei, urmand ca peste cateva zile sa-i mai remita 500 lei. La data de 11 noiembrie, inculpatul Mindinica a primit de la martorul denuntator suma de 190 lei, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infractiunii flagrante", precizeaza DNA.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO