Unul dintre ranitii in explozia de la Brasov a decedat in Austria. Barbatul fusese transportat miercuri, pentru tratament

Ultima actualizare: 15-11-2015 06:54

Unul dintre ranitii in explozia produsa saptamana trecuta la o fabrica de paine din judetul Brasov, care a fost transportat miercuri cu un avion SMURD la un spital din Austria, a murit.

Bilantul exploziei de joia trecuta a ajuns la doi morti si patru raniti. Unul dintre muncitori a sfarsit chiar in seara deflagratiei iar cel de-al doilea a murit miercuri noapte, imediat ce a ajuns in Austria. Starea lui era foarte critica si era ventilat mecanic

Cei patru raniti sunt inca in spitalul judetean din Brasov. In starea cea mai grava este o femeie aflata la terapie intensiva. Rudele ei au cerut si ele transferul la o clinica din strainatate si asteapta acum acordul ministerului sanatatii. Ceilalti trei pacienti sunt la chirurgie plastica se simt mai bine, spun medicii.

In moara in care s-a produs explozia erau 11 oameni. Doar cinci dintre ei au scapat nevatamati. Anchetatorii continua cercetarile. Au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, vatamare corporala grava din culpa si distrugere.

La societatea de morarit ''Sapte Spice'' Ramnicu Valcea - Punct de lucru Brasov a avut loc joia trecuta o explozie urmata de un incendiu. Sase dintre angajati au fost raniti, doi dintre ei decedand.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO