Comerciant de petrol, bănuit de crimă organizată. Ce acuzații îi aduc procurorii DIICOT


Ultimul update: Miercuri 06 Noiembrie 2019 14:23
Data publicarii: Miercuri 06 Noiembrie 2019 13:20
Categorie: Stiri actuale

Atacuri de tip mafiot împotriva unor oameni de afaceri! Asta suspectează procurorii DIICOT care au descins miercuri dimineaţă în mai multe locuri din ţara pentru a încerca să destructureze o grupare de crimă organizată.

Există bănuiala că un comerciant de produse petroliere ar fi încercat să îşi intimideze concurenţii prin violenţă.

Detalii dintre cele mai terifiante reies din acheta procurorilor DIICOT, așa încât este absolut justificată acţiunea
declanşată miercuri dimineaţă.

Anchetatorii, poliţişti de la combaterea crimei organizate, dar şi procurori deopotrivă, au descins la mai multe adrese din țară, pe deoparte pentru a pune mâna pe principalii suspecţi din, ceea ce numesc ei, o grupare de crimă organizată, dar mai ales pe probe cu ajutorul cărora să dovedească acuzaţii dintre cele mai grave: de la sechestrări de persoane şi înşelăciune,
până la distrugere.

De altfel, potrivit unor surse apropiate de anchetă, ar fi vorba despre investigarea modalităţii în care un om de afaceri care se ocupă cu comerţul cu produse petroliere ar fi încercat să îşi intimideze concurenţii, care i-ar fi încurcat planurile, unul dintre acestea fiind participarea victimei la o licitaţie pe care şi-o dorea suspectul.

Acesta este motivul pentru care, bănuiesc anchetatorii de la DIICOT, ar fi recurs la incendierea sediului firmei care a câştigat licitaţia.

În dosar se vorbeşte inclusiv de suspiciuni de sechestrări de persoane, de lipsiri ilegale de libertate, motiv pentru care, la DIICOT Ploieşti, au loc deja câteva audieri la capătul cărora investigatorii vor încerca să facă lumină în acest caz atât de îngrozitor. Dar, mai ales să dispună la finalul interogatoriilor eventuale măsuri preventive, poate chiar reţineri, pentru ca, ulterior, suspecţii reţinuţi să fie duşi în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă, pentru că, dacă aceste acuzaţii se vor confirma cu ajutorul probelor strânse deja de anchetatori, cu siguranţă asemenea persoane nu pot rămâne în stare de libertate, cred acuzatorii, pentru că ele ar constitui un real pericol pentru cei din jur.

VIDEO PROTVPLUS.RO